Retourneren

et is bij Merlins Cave niet mogelijk om te ruilen, retourneren is wel mogelijk. Dat doen we omdat het dan sneller, beter en eenvoudiger gaat. Bij retourneren stuurt u het product terug volgens de instructies achterop de meegeleverde factuur. Wilt u een ander product of hetzelfde product in een andere maat of kleur? Bestel deze dan opnieuw via de website.

Voorwaarden retourneren
Wij doen niet moeilijk over retourneren. De voorwaarden voor het retourneren zijn:
- dat het product niet is gebruikt
- nog in de oorspronkelijke verpakking zit (met de eventuele kaartjes),
- dat het artikel/de artikelen binnen 14 dagen is teruggestuurd. Dit bepalen we aan de hand van het poststempel! 2nd quality latex wapens worden niet teruggenomen.
- Producten die voor meer dan 30% zijn afgeprijst worden ook niet teruggenomen. Aanbiedings-artikelen moeten binnen een week worden geretourneerd i.p.v. 14 dagen.

Hoe kunt u een artikel retourneren?
1)Stuur het product voldoende gefrankeerd terug aan:
Merlins Cave
Cornelis Speelmanstraat 6
7535ZB Enschede

2)Stuur de meegeleverde factuur of een kopie hiervan erbij, waarbij u de retour gestuurde artikelen omcirkelt. Zonder deze factuur kunnen we de retourzending niet verwerken.

3)Verstuur de zending voldoende gefrankeerd terug. Hiermee voorkomt u vertragingen of boetes. Eventuele door de pakketdienst berekende kosten worden van het bedrag dat u ontvangt afgetrokken. Niet gefrankeerde zendingen nemen wij niet aan!

Na ontvangst van uw retourzending wordt het artikel/de artikelen van uw retournering gecontroleerd. Als het aan de gestelde voorwaarden voldoet zal het bedrag binnen 10 werkdagen worden teruggestort op de rekening waarmee is betaald.

Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen
Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. U krijgt hierover wel bericht. Deze artikelen kunnen we aan u terugzenden nadat u de verzendkosten hiervoor aan ons heeft overgemaakt. Als u het bedrag voor de verzendkosten niet overmaakt dan gaat het produkt naar een goed doel. Er wordt hoe dan ook dus geen geld teruggestort! Indien wij geen bericht van u terugontvangen, dan houden we het product 14 dagen vast. Daarna vervallen de rechten op het product.

Afgeprijsde artikelen
Moeten binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd zijn, anders wordt de retour niet meer in behandeling genomen. Artikelen die meer dan 30% zijn afgeprijsd kunnen niet worden geretourneerd.